Offerte aanvragen


Een wagen dien te allen tijde in orde te zijn, zowel op vanbinnen als vanbuiten. U wilt toch immers veilig en wel op de weg rijden? Technisch gezien moet dus alles tip top in orde zijn, gaande van de bandendruk tot de motorwerking, van de verlichting tot de carrosserie. Ook de looks van uw auto wenst u het liefst in orde te hebben, wat volkomen begrijpelijk is.

 

Garage Van Staeyen – uw garage in Oelegem – is uw specialist als het gaat om uw wagen. Herstellingen, onderhoud, een kleine technische vraag of opmerking: we staan steeds voor u klaar, wanneer u ons ook nodig heeft. Enkele stellen vakkundige handen omringd in een uitstekende klantenservice is de unieke mix waar iedereen naar streeft voor zijn wagen, u toch ook?

 

Heeft uw wagen enkele deuken opgelopen of bemerkt u andere technische problemen en wilt u deze zo snel mogelijk opgelost zien? Aarzel dan niet langer en contacteer uw garage in Oelegem vandaag nog. U kunt ons steeds geheel vrijblijvend bereiken via het onderstaand contactformulier. Onze medewerkers trachten u zo spoedig mogelijk te woord te staan.